Video
 
zoom image

Luminaire Innov-is XP1

13.999,00 €   Adviesverkoopprijs incl. BTW

Ware perfectie en luxe in één combinatie

Visualiseer uw creativiteit in uiterste perfectie. De Luminaire Innov-is XP1 is de nieuwe ontdekking op het gebied van luxueus naaien. Voorzien een revolutionaire technologie, nooit eerder getoond, maakt het de weg vrij om al uw naai-, quilt- en borduurdromen volledig waar te maken!

Belangrijke kenmerken:
• Revolutionaire projector - bekijk uw ontwerp op de stof, nog voordat u start met borduren.
• Extra groot borduurgebied: 272 x 408 mm
• Grote vrije arm: 332 mm - ruimte voor volumineuze projecten en king-size quilts
• Ingebouwde camera met extra brede beeldopname
• Automatische knoopsgat - de camera detecteert de grootte van de knoop
• Capacitief kleuren-touchscreen (als een tablet)
• Meer dan 1100 voorgeprogrammeerde borduurpatronen
• My Design Center - ontwerpen op het beeldscherm
• 5 jaar garantie

Download de brochure (PDF)

Video
 
zoom image

Luminaire Innov-is XP1

13.999,00 €   Adviesverkoopprijs incl. BTW

Projecteer uw ontwerpen

Met de ingebouwde projector ziet u het borduurpatroon nog voordat het geborduurd is, levensecht! Voor een altijd en uiterst perfecte plaatsing.

2-in-1 sensorpen

De 2-in-1 sensorpen van Brother werkt u rechtstreeks op de stof en op het kleuren-touchscreen

Bekijk uw steken voordat u gaat naaien

Bekijk het resultaat voordat u begint: projecteer uw borduurontwerpen en steken rechtstreeks op de stof.

Wisselen van naai- en decoratieve steken

Speel met de verschillende steken met de 2-in 1- sensorpen. Laat uw ontwerpen vanzelf ontstaan, pas de lengte de breedte en de plaats van de steek aan. Gemakkelijk en direct zichtbaar op uw stof!

Raster projectie

Het instelbare raster hebben wij zo gemaakt, dat de balans tijdens het naaien van bredere steken heel goed te volgen is. U bepaalt zelf welke afstand u voor het raster instelt en welke kleur van de projectie het beste past.

Geleidelijn projectie

Met behulp van de geprojecteerde geleidelijnen kunt u perfect langs de rand van de stof of naaien. Of een rits inzetten, of paralelle siersteeklijnen naaien. Zo gemakkelijk en zo precies heeft u niet eerder uw steken genaaid!

Naaldpositie

Een T-vormige projectie toont exact waar de naald de stof in gaat. Voor een gegarandeerde perfecte startpositie.

Geprojecteerde hoeken en richtingslijnen

Quilters zullen deze functie echt geweldig vinden. Richtingslijnen in 3 verschillende hoeken (45, 60 en 90 graden) helpen bij het aan elkaar naaien van quiltpatches - zo is het perfecte startpunt direct bepaald.

Hendel en optimale grip in het borduurraam

Om ervoor te zorgen dat het de stof niet verschuift in de ring, zijn er aan beide zijden van het borduurraam rubberen strips geplaatst. Samen met het nieuwe, ergonomische spanningshendel, zorgt dit voor optimale borduurresultaten op iedere stofsoort.

Opvouwbare magnetische garenkloshouder

De vernuftige opvouwbare garenkloshouder heeft 2 magneten, die stevig vastgezet kunnen worden in de bovendeksel. Uitklappen, neerzetten en starten met naaien!

Kleurwissel

De verbeterde garenwissel-functie maakt het kiezen van een nieuwe kleurencombinatie voor borduurpatronen heel gemakkelijk. Nu kunt u ook het gewenste garenkleur aangeven en de machine vind direct de daarbij passende garenkleuren, uitgaande van uw lievelingskleur.

Sneller klaar

Naaien met hoge snelheid; tot 1050 steken per minuut. Met de nieuwe borstelloze motortechniek is de Luminair Innov-is XP1 de snelste en de stilste naai- en borduurmachine in ons assortiment.

Bewerkingen ongedaan maken en opnieuw doen

De Luminaire Innov-is XP1 biedt de mogelijkheid om bewerkingen 'ongedaan te maken' en 'opnieuw te doen' (undo & redo), erg prettig tijdens het ontwerpen.

Meer dan 1100 borduurpatronen

Meer dan 1100 ingebouwde borduurpatronen, onder andere van Disney, Anna Aldmon, Zundt, ZenTangle en Pierre Joseph Redouté.

Uitgebreide garenpaletten

Kleur is belangrijk. Daarom hebben wij het (al zeer uitgebreide) garenpalet vergroot, met de merken: Iris, Floriani, Simplicity en Polyfast.

Draadloze verbinding

De met Stitch Design Factory zelfontworpen decoratieve steken en borduurpatronen uit PE Design 11 kunt u draadloos overzenden met de WLAN functie op de Luminaire Innov-is XP1 senden. (Alleen in combinatie met PE Design 11)

Veelzijdige borduurramen

Eén scanraam en vier borduurramen worden met de Luminaire Innov-is XP1 meegeleverd: 272 x 408 mm 240 x 240 mm 130 x 180 mm 100 x 100 mm

Echo-Quilten

Met een druk op de knop voegt de echo-functie automatische stiklijnen met gelijke afstand toe rondom borduurpatronen en applicaties. Voor unieke quilts en projecten; waarbij het effect van een 'rimpeling in het water' ontstaat.

En nog veel meer mogelijkheden

Na te lezen in de te downloaden brochure (PDF)